Creste, si mentine productivitatea cu lubrifiantii industriali Lubrica Technology!

Cand vorbim de performantele utilajelor industriale pe care le folosim in diferite activitati, trebuie sa luam in considerare mai multi factori esentiali. In primul rand, extrem de importante sunt, ca in toate domeniile de activitate, marcile acestor utilaje. Odata stabilita aceasta chestiune, orice utilaj, indiferent de valoarea lui, are nevoie de servicii prompte si complete de verificare tehnica si inlocuirea componentelor uzate. Pentru a nu ajunge la situatii neplacute, in care sa constatati ca utilajele dumneavoastra intampina probleme iremediabile, este indicat sa apelati la lubrifianti industriali de calitate. In acest sens, compania Lubrica Technology din Sibiu comercializeaza lubrifianti industriali proveniti de la marcile consacrate pentru respectarea gradului inalt de calitate impus de normele internationale.

Acesti lubrifianti industriali au rolul de a reduce frecarea dintre piese. Ei sunt utilizati în principal la masini-unelte sau produse finite, pentru a preveni contactul dintre metalele utilizate. Fiecare metal are cerinte specifice. De asemenea, lubrifiantii industriali Lubrica Technology sunt utilizati in scopul cresterii productivitatii si a eficientei utilajelor industriale, contribuind la reducerea uzurii si implicit a costurilor de intretinere si inlocuire, si la marirea timpului de lubrifiere. Acestia sunt recomandati pentru folosirea in conditii de murdarie si praf, conditii chimice dure, in mediile normale dar si cele cu temperaturi si viteze extreme sau umiditate crescuta.

Lubrifiantii oferiti de firma din centrul tarii sunt produse dedicate pentru fiecare sector industrial: chimic, energetic, siderurgic, metalurgic, prelucrarea metalelor, constructii de automobile si echipamente, materiale de constructii, lemn, papetarie, agroalimentar si textil. Din oferta de lubrifianti industriali pusa la dispozitia dumneavoastra de Lubrica Technology, putem enumera uleiuri de prelucrare pentru metale, uleiuri de turbina si pentru masini unelte, uleiuri de transfer termic sau de tratament termic, uleiuri pentru lubrifiere generala, uleiuri hidraulice, dieletrice si multe altele.

Lubrifiantii industriali Lubrica Technology sunt produse sigure, care protejeaza mediul inconjurator. Inovatia este prioritatea companiei din Sibiu. Datorita acestor masuri, noii lubrifianti va sunt oferiti conform parametrilor impusi de standardele internationale in privinta reducerii riscului de toxicitate, reducerea emisiilor de carbon, biodegrabilitatii, reciclarii sau eliminarii anumitor produse.

Din gama diversificata de lubrifianti industriali oferiti de Lubrica Technology, fac parte produsele ce apartin mai multor companii:

– Lubrifianti industriali TOTAL: uleiuri de prelucrare pentru metale, uleiuri de turbina si pentru masini unelte, uleiuri de transfer sau tratament termic, pentru lubrifiere generala, uleiuri hidraulice sau dieletrice;

– Lubrifianti industriali Agip: uleiuri albe, uleiuri turbine, uleiuri pentru tratamente termice, pentru transmisii industriale, transfer termic, protectie anticoroziva, prelucrari metale, uleiuri destinate masinilor cu aburi, pentru lubrifiere generala, uleiuri ghidaje, pentru echipamente pneumatice, uleiuri compresoare, hidraulice, electro izolante, uleiuri de proces;

– Lubrifianti industriali Cyclon: lubrifianti pentru uz general, ce au in componenta aditivi impotriva coroziunii si a oxidarii, lubrifianti pentru sisteme hidraulice, ce pot fi folositi in cadrul lifturilor, preselor, sau a utilajelor destinate minelor de carbuni, lubrifianti pentru compresoare si turbine, cu protectie anti-rugina, al caror scop este acela de a prelungi durata de folosire al utilajelor, sau lubrifianti Cyclon folositi in cadrul sistemelor de circulatie, fara plumb in compozitie.

– Lubrifianti industriali Lubrifin: din cadrul acestor tipuri de uleiuri gasiti o gama variata de produse cu ajutorul carora se realizeaza lubrifierea de componente, diferite sisteme si utilaje, precum: cutii de viteza automate, sisteme de servodirectie, turbocompresoare, compresoare cu piston.

Toate produsele Lubrica Technology sunt de inalta calitate si pot satisface orice cerinte. Respectand conditiile de utilizare, nu doar ca veti beneficia de o buna functionare a utilajelor, ci veti eficientiza si costurile datorita eliminarii timpilor morti necesari reviziilor. De aceea, specialistii firmei din Sibiu va stau la dispozitie, pentru a va oferi cea mai buna solutie.

Date de contact:

Calea Dumbravii 134 A, Sibiu, Sibiu

Telefon: 0733 983 666

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.