Construiește viitorul cu automacaralele telescopice de la Murnic

murnic

Comunismul a murit și halele arhaice au dispărut sau încep să dispară treptat din țară; cam așa se derulează evenimentele industriale în ultimii ani în România. Cu toții ne amintim de vechile CAP-uri, ferme sau construcții ”antice” pe care le-a ridicat cu fală și trudă sistemul comunist în anii de aur. Ei bine, acum toate acestea sunt istorie sau, după caz, mormane de moloz. În locul lor vedem tot mai frecvent cum se ridică hale noi, de ultimă generație, la a căror construcție se utilizează alte mijloace la fel de inovatoare.

O astfel de perspectivă inovatoare în ceea ce privește construcțiile o are firma Murnic din Ploiești. Înființată la doi ani după Revoluție, compania ploieșteană oferă servicii de închiriere și vânzare de utilaje grele, construcții și închirieri de hale cu poduri rulante. În parcul auto Murnic găsim utilaje extrem de utile oricărui grup industrial care dorește ridicarea unor hale dedicate diferitelor activități. De la macaralele telescopice, autocamioanele, automacaralele, autotractoarele, autobasculantele și până la buldoexcavatoarele, toate stau oricând la dispoziția dezvoltării unei afaceri.

Unele dintre mai căutate utilaje pe care Murnic Ploiești le oferă spre închiriere sunt automacarale telescopice. Extrem de fiabile, aceste utilaje pot fi utilizate pentru activități de ridicare pe orice șantier de construcții, domeniu în care se pune accentul fundamental pe siguranță, precizie, durabilitate și fiabilitate. Indiferent de natura tipului de activitate sau a șantierului de lucru, macaralele telescopice sunt potrivite în industriile ce necesita siguranță în transportare, ridicare și precizie. De asemenea, un alt factor esențial îl reprezintă faptul că aceste macarale cu brat telescopic constau într-o mobilitate foarte bună, oferind capacități diferite de ridicare în funcție de înălțimea necesară lucrării. Datorită avantajelor de a avea costuri scăzute de operare, un consum optimizat, o construcţie compactă şi o mobilitatea excelentă, macaralele telescopice sunt echipamentele ideale pentru aplicații universale.

Pentru că orice activitate din zona industrială presupune și activități de service și revizuire a utilajelor, Murnic Ploiești vine în întâmpinarea clienților și cu o gama complexa de piese de schimb pentru aceste utilaje grele. Provenite în general din dezmembrări, aceste piese pot fi motoare, cauciucuri, cilindrii de extindere sau pompe de injecție.

În afară de serviciul de închiriere automacarale telescopice, firma din Ploiești executa și construcții de hale cu poduri rulante în Ploiești. Având suprafețe de aproximativ 2000 de metri pătrați, aceste hale sunt moderne, iar podurile rulante aferente sunt foarte importante și utilizate mai ales în domeniile în care este necesara ridicarea obiectelor.

Cei care vor să închirieze utilaje Murnic Ploiești trebuie să știe că firma are o serie de condiții. Astfel, la închirierea utilajelor se adaugă transportul, motorina va fi asigurată de beneficiar (70, 60 și respectiv 50 litri) în funcție de automacaraua închiriată, în cazul utilajelor de peste 25-60 tone deplasarea în afara orașului necesita taxa speciala pentru drumuri (suportată de beneficiar).

Dacă nu ați apelat încă la serviciile companiei Murnic Ploiești, timpul nu este pierdut, iar compania, care nu a avut reclamații sau accidente în 20 ani, vă așteaptă cu cele mai bune servicii.