Confort, siguranta si fiabilitate cu ajutorul unui modul pornire motor

modul pornire motor

Daca acum 30 de ani am fi spus cuiva ca masina poate fi pornita printr-un singur apel telefonic am fi fost luati in gluma, insa, acum este posibil numai cu ajutorul unui modul pornire motor de la distanta care permite utilizatorului sa controleze mai multe functii ale masinii sale din confortul casei sale, doar cu ajutorul unui SMS sau chiar a unui apel. Suntem magazinul online Module Auto, iar prin oferta noastra reusim sa va oferim solutii simple, sigure si comfortabile pentru orice posesor de autoturism care doreste sa extinda functionalitatea telecomenzii sale cu oportunitatile oferite de catre tehnologia de telecomunicatii GSM. Rolul unui modul pornire motor este acela de interfata intre utilizator si autoturismul sau. Ca si aspect, un astfel de device este de dimensiuni reduse fiind echipat cu un sistem de receptie, emitere date GSM la care pot fi cuplate diferite sisteme ce pot controla atat luminile cat si pornirea motorului. Evident, toate aceste functii sunt obtinute prin folosirea echipamentelor specifice.

Un modul pornire motor poate oferi un plus de siguranta

Deoarece toate detaliile tehnice ale acestui modul pornire motor pot fi parcurse si pe siteul nostru, nu vom intra in detalii tehnice, ci dorim sa punctam asupra sigurantei pe care acest tip de sisteme o ofera. In primul rand, functionarea modulului este conditionata de scoaterea motorului din viteza. Astfel, se elimina orice risc de pornire accidentala a masinii dar se si ingreuneaza foarte mult furtul acesteia.

Tot un aspect de siguranta oferita de catre un astfel de modul pornire motor este cel care tine de interactiunea pe care o ofera utilizatorului. Acesta este notificat in cazul unor evenimente cum ar fi activarea motorului de la distanta, oprirea acestuia, nerespectarea pasilor de activare a modulului, etc. Pentru a activa un modul pornire motor soferul trebuie sa respecte 5 pasi:

  • Se scoate masina din viteza dupa ce ati ajuns la destinatie
  • Apasati pedala de frana
  • Tinand pedala de frana apasata, actionati frana de mana in pozitie ridicata
  • Eliberati pedala de frana numai dupa ce frana de mana este complet trasa
  • Folosind buntonul de activare (valet) porniti modulul

 

Daca toti pasii au fost respectati, motorul masinii va functiona pana in momentul inchiderii portierei, de asemenea, in functie de dotari si de configurare, un modul pornire motor va poate avertiza prin semnale luminoase si telefonul mobil asupra activarii sale si a altor evenimente. In cazul in care motorul nu se opreste la inchiderea portierei sau nu are loc semnalizarea luminoasa, repetati procedura de activare.

Comfort si usurinta de utilizare, numai cu un modul pornire motor

Pe langa inaltul grad de siguranta, un modul pornire motor poate fi aliatul dumneavoastra in zilele de iarna, acesta poate porni masina impreuna cu sistemul de climatizare astfel incat, atunci cand urcati in masina, atmosfera din interior sa fie placuta fie ca doriti sa aveti caldura, asa cum se intampla iarna, sau racoare pe timpul zilelor toride de vara. Noi va asteptam cu toata gama de accesorii pentru modul pornire motor dar si cu toate informatiile legate de acest echipament.