Cel mai bun service auto Ilfov pentru masina dvs.- Maryx Com

6e2704ab6b175ba7f955afe1876e1e05Daca se intampla ca masina dvs. sa nu mai functioneze asa cum trebuie, sa aveti dificultati atunci cand o porniti sau sa auziti tot felul de zgomote ciudate, atunci este cazul sa apelati la un service auto Ilfov pentru remedierea imediata a problemelor. Daca masina are nevoie de reparatii, nu mai trebuie sa stati pe ganduri, deoarece orice clipa in plus fara interventia specialistilor poate fi fatala. Se intampla o multime de accidente pe soselele din Romania provocate din cauza unor defectiuni tehnice la autoturism. De aceea, Maryx Com va asteapta intr-un spatiu amenajat corespunzator, dotat cu cele mai noi echipamente, pentru a va repara, inlocui sau verifica piesele masinii dvs.

Un partener de nadejde – service auto Ilfov Maryx Com

Daca va decideti sa apelati la o cunostinta care din intamplare este si mecanic auto, sau sa cautati in ziar persoane care va pot ajuta sa remediati problemele aparute la masina dvs., riscati sa aveti parte de surprize neplacute. O masina nu se repara intr-un garaj neamenajat, la fel cum o operatie pe cord deschis nu se face intr-un dormitor sau intr-un cabinet improvizat. Numai un adevarat specialist care are la indemana toate piesele si echipamentele de care are nevoie va poate repara cu adevarat masina. Intr-un cadru amenajat conform celor mai inalte standarde de calitate, si in acord cu cerintele legislatiei in vigoare, service auto Ilfov va asteapta cu profesionisti cu experienta si pregatire in domeniu, care va repara, va inlocuiesc si va verifica piesele defecte. In plus, daca va temeti ca va trebui sa folositi mijoacele de transport in comun sau sa tot apelati la prieteni in timp ce masina dvs. sta in service-ul auto Ilfov Maryx Com, de acum aceasta nu va mai fi o problema! Compania s-a gandit si la acest aspect si va pune la dispozitie cele mai bune servicii de tipul rent a car. Asadar, puteti conduce un alt autoturism decat cel personal, in timp ce acesta se afla in posesia Maryx Com pentru reparatii. Dotarile atelierului includ si un strung, o masina de freza CNC, lucru care face posibila reconditionarea pieselor ce prezinta unele defecte, in loc ca acestea sa fie inlocuite. Obtineti un pret mult mai bun la service auto Ilfov Maryx Com, fara a se face rabat de calitate, prin serviciul de reconditionare (acolo unde acest lucru este posibil) a pieselor defecte. La Maryx Com, o echipa de mecanisi si ingineri auto au in vedere repararea si intretinerea masinii dvs. la cele mai inalte standarde de calitate.

Maryx Com – service auto Ilfov pentru clienti exigenti

Infiintata in anul 1992, compania Maryx Com a activat in domeniul transporturilor, iar in prezent si-a extins activitatea si ofera cea mai diversificata gama de servicii. Printre serviciile oferite de catre Maryx Com enumeram si service auto Ilfov, mutari seifuri, inchirieri utilaje si amenajari drumuri, constructii de case, foisoare sau garaje si reclame – litere volumetrice. Cei peste 23 de ani de activitate sunt unul din criteriile importante pentru care clientii aleg sa apeleze la serviciile firmei, iar multumirea clientilor si satisfacerea cerintelor acestora au devenit principalele scopuri ale companiei Maryx Com.