Cea mai buna oferta de agregate de balastiera gasiti in cadrul companiei Vam Sofi Trans

agregate de balastiera

Va desfasurati activitatea in domeniul constructiilor si aveti nevoie de agregate de balastiera de cea mai buna calitate? Va aflati in situatia in care nu reusiti sa gasiti un furnizor de incredere pentru astfel de produse, care sa practice preturi mici, si totodata sa livreze comenzile in mod prompt si corect? Apelati cu incredere la expertii companiei Vam Sofi Trans. Aici veti gasi cu siguranta agregatele de balastiera de care aveti nevoie, in conformitate cu standardele romanesti in vigoare, fie ca alegeti varianta de agregate naturale, sortate sau concasate!

Vam Sofi Trans va asteapta cu agregate de balatiera la preturi accesibile

In anul 2010 a luat nastere societatea comerciala Vam Sofi Trans, care se ocupa exclusiv cu transportul rutier de marfuri. Acest lucru implica si detinerea unui depozit de agregate precum nisip, balast, frezat, sort-uri, refuz de ciur, in localitatea Iasi. Aceste materiale sunt extrem de utile pentru unele companii ce isi desfaoara activitatea in domeniul constructiilor, si nu numai, putand fi achizitionata din varii motive chiar si de catre persoanele fizice.

Firma Vam Sofi Trans dispune de doua capuri de TIR Mercedes, de un vagon impresionant de 22 de tone destinat transportului de marfa, cu o lungime de 13,6 m si o semiremorca basculanta de 25 de tone. Asadar, compania dispune de toate mijloacele logistice pentru transportul agregatelor de balastiera in cele mai bune conditii, intr-un timp scurt si fara probleme. In vederea unei colaborari de succes, societatea Vam Sofi Trans va pune la dispozitie numere de telefon dar si o adresa de e-mail cu ajutorul carora sa puteti lua legatura cu unul din reprezentanti, pentru mai multe detalii.

Vam Sofi Trans comercializeaza agregate de balastiera, si anume nisip brut, nisip spalat, balast, sorturi de toate tipurile dar si refuz de ciur, la preturi mai mult decat rezonabile. Toate agregatele de balastiera sunt naturale, de Siret si Moldova, firma nu comercializeaza amestecuri ieftine. Clientii sunt invitati sa participe la incarcarea masinilor pentru a se convinge de adevarata valoare a agregatelor de balastiera. In ceea ce priveste domeniile de activitate, pentru Vam Sofi Trans, mentionam in sectiunea agregate de balastiera: nisip, margaritar, pietris, piatra mare, refuz de ciur, balast si agregate ce sunt obtinute prin reciclare. Nu mai stati pe ganduri, profitati de oferta companiei si nu veti regreta!

Agregate de balastiera ieftine si de calitate gasiti la Vam Sofi Trans

Cu o experienta de cativa ani pe piata din Romania, un portofoliu bogat de clienti si o oferta de nerefuzat pentru produse din categoria agregate de balastiera, firma Vam Sofi Trans va asteapta in localitatea Iasi, pe strada Trei Fantani sau vis-a-vis de Schenker Romtrans pentru mai multe detalii si inceperea colaborarii. Comandati cele mai bune agregate de balastiera de pe piata din Romania, daca vreti sa aveti succes in demersurile dvs. in domeniul constructiilor!