Ce este un detailing auto

detailing auto

Aspectul perfect  al unui autoturism este uneori greu de intretinut, iar daca este sa tinem cont de traficul din Bucuresti, nu este prea greu sa intelegem si motivul. Pentru ca orice masina trebuie sa arate perfect, Auto K9 va ofera servicii profestionale de detailing auto realizate cu cele mai avansate solutii de curatare dar si tehnici speciale prin care atat exteriorul cat si interiorul masinii va arata perfect.

Cum se face un detailing auto

Sunt foarte multe motive pentru care periodic este bine sa faceti un detailing auto, mai ales pentru situatiile in care doriti sa faceti o tranzactie cu autoturismul, insa nu acesta este scopul principal al acestei proceduri. Pe scurt, operatiunea de detaliere, asa cum s-ar traduce din limba engleza implica curatarea masinii in primul rand, exterior si interior folosind detergenti speciali care indeparteaza orice urma de mizerie, praf, noroi si nu numai. Spalarea masinii este un pas foarte important deoarece produsele folosite in detailing auto nu pot avea efect pe suprafete murdare sau care prezinte regiuni cu pete de grasime.

Dupa o spalare completa, masina este stearsa is pregatita pentru a fi data cu solutiile de detaliere. Acestea sunt contin diferite tipuri de ceara si rasini care scot in evidenta toate detaliile design-ului masinii. Produsele de detailing auto acopera fiecare micro-fisura si alte defecte ale suprafetei. Practic ceara si rasinile din produs umplu fiecare micro-fisura oferind un luciu perfect dar si o adancime si vibranta a culorii excelenta.

Pentru interior sunt folosite diferite produse potrivite pentru fiecare tip de suprafata din interiorul masinii. Rezultatul final este o masina care arata mult mai bine decat in momentul scoaterii sale din fabrica, un aspect perfect, fara defecte si fara imperfectiuni la nivel vizual.

Cat de util este un detailing auto

Un detailing auto este oricand necesar, mai ales daca vreti sa iesiti in evidenta, dar si pentru cei ce doresc sa faca o buna impresie in cazul vanzarii masinii. Evident, pe langa aceasta grupa de clienti, mai exista si firmele de transport de lux a caror masini trebuie sa fie perfecte.

Insa, pe langa partea aspectuoasa a unui detailing auto, mai apare si latura practica, vorbim aici si despre faptul ca suprafetele care au beneficiat de un tratament cu rasini si solutii speciale folosite la detalierea auto, sunt mult mai usor de intretinut. Asta pentru ca ceara, spre exemplu, solutia folosita pentru a lustrui caroseria, ofera un strat protector care tine la distanta mizeria. Evident, se poate opta pentru tratamente speciale, cum ar fi aplicarea unei solutii de tip water-repelent ce va proteja atat caroseria metalica, dar si va ofera o vizibilitate buna in caz de ploaie.

Despre detailing auto vom mai discuta in articolele noastre, mai ales ca acest subiect este unul destul de important pentru multi dintre clientii unitatii de service Auto K9. Insa, pana atunci, va invitam pe siteul www.autok9.ro locul de unde puteti afla toate detaliile despre noi. De asemenea, ii asteptam pe toti din Bucuresti sau care sunt in tranzit sa treaca pe la unitatea noastra de service de pe soseaua Vitan – Barzesti  7A.