Calatoria cu un vehicul poate fi magnifica, daca il alegeti pe Autolog Greenline

Plimbarile cu masina sunt printre cele mai relaxante si destresante activitati, in cele mai multe cazuri, un hobby pentru multi dintre noi. Calatoriile pe drumurile serpuite de tara, pe sosele sau pe oricare alte trasee, cu vehiculul proiectat special pentru acest lucru, pot sa devina printre cele mai frumoase pasiuni ale dumneavoastra, culminand cu aerul curat pe care il respirati datorita modelului nepoluant, pe care il alegi.

Va doriti un model de vehicul  din multitudinea de vehicule utilitare electrice? Alegeti-l pe cel mai bine proportionat, vis a vis de raportul calitate-cost. Va asteptam la Autolog Greenline, unde puteti sa alegiti din peste 50 de exemplare, in totalitate electrice, cele mai multe fiind certificate pentru circulatia pe drumurile publice, cu furnizare in tari ca Romania, Republica Moldova si Bulgaria.

Deplasare usoara si sigura, in cel mai putin accesibile locuri

Va propunem sa va deplasati, oriunde doriti, cu un vehicul bine definit si utilat, modern, cu o imbinare practica si armonioasa intre plimbarea calatorilor si transportul bagajelor.

Caracterizat prin asamblarea unei structuri tehnice bine puse la punct, ultramoderne si inovative, are un sistem de propulsie bazat pe conceptul de economisire a energiei, ducand implicit la o buna menteneta a motorului. Pe langa aceste beneficii, mai poate fi prevazut cu un incarcator de bord, care se poate conecta  la sursa de alimentare. Nu se platesc taxe pentru inmatriculare  sau alte impozite pentru detinerea si utilizarea lor, si nici nu se folosesc tot felul de combustibili, care sa ingreuneze viata de zi cu zi. Pot fi folosite si   pe timp de iarna, fiind echipate cu sistem de incalzire.

Privilegiul cumpararii de vehicule utilitare electrice consta in faptul ca, pe o perioada de cativa ani nu este nevoie sa se iroseasca banii pe optimizarea lor. Cu aceste masini, ce au un stil aparte, se poate patrunde lesne in spatiile mici si alambicate, executand virajele cele mai potrivite si adaptate fiecarei manevre de conducere. Zgomotul pe care il scot este foarte redus, fara sa tulbure linistea celor din jur. Hidrodinamica circuitului dublu a sistemului de franare combinat cu recastigarea enegiei prin metoda SepEx, constituie un mare avantaj, captand atentia si admiratia privitorilor.

Cu un spectru larg de utilizare, pot atinge cele mai nebanuite domenii. Prin siguranta in functionare, pe care o ofera si consumul de energie de numai 1,2 euro la 100 km, constituie un mijloc de deplasare, in interiorul orasului, fara emanare poluanta de CO2. Pot fi excelent conduse pe itinerare intortocheate si mici, in cadrul firmelor. Tipul de vehicul ales precum si felul intrebuintarii, garanteaza functionarea bateriilor, in parcurgerea  pe o distanta cuprinsa intre 60 si 130 km.

Diversitate si fantezie imbinate cu estetica si utilitate

Prin tehnica inovativa si futurista, care sta la baza construirii acestor vehicule cu o aparenta fragilitate, sunt imbinate cele mai rezistente componete, foarte rentabile si usor de intretinut, a caror baterii de 6 V se pot incarca foarte usor la o sursa de 220v, cu minim 3 ore de incarcare, fiind foarte potrivite  pentru transport in comun intr-un mediu curat, toate aceste beneficii fiind oferite sub simbolul Melex si Esagono.

Dca va doriti sa conduceti o astfel de masina, este simplu, intrucat trebuie sa urmati doar niste cursuri de legislatie rutiera si puteti fi un fericit conducator pe drumurile nationale si nu numai, iar partea buna este ca, va puteti afla acolo unde sunt interzise motoarele cu ardere interna.

Puteti alege din diversitatea de vehicule comerciale cu cabina inchisa, acoperite, cu izotermare pana la -28gr.C, cu platforma rabatabila sau lift, de catering  mobil pentru ingetata, hot-dog, cafea, racoritoare sau un microbuz pentru transport persoane  cu o capacitate de pana la 14 locuri, certificate pentru drumurile europene. Oferim si electrocare pentru nevoi speciale, gen ambulanta, sau pentru persoane cu handicap.

Domeniile de utilizare sunt variate, se pot folosi pentru curatarea spatiilor pubice si private, precum si acelor verzi; in cadrul aeroporturilor, cluburilor sportive, pe faleze, spatii de distractie, pentru nunti si inmormantari, dar si pentru practicarea agriculturii biologice.

Pentru a utiliza cele mai bune, economice si fiabile vehicule utilitare electrice,  consulta adresa noastra de pe autologgreenline.ro. si veti fi foarte incantati de alegere.