Bemiro Mania comercializeaza mini ATV-uri!

f2fa30369578fb5327ae4ee8a7202efaPentru cei care iubesc motoarele si apreciaza o plimbare in natura cu ATV-ul, Bemiro Mania ofera mini ATV-uri la preturi convenabile. In cadrul magazinului online vei gasi diverse modele pentru a-l alege pe cel adecvat nevoilor tale. Gratie magazinului online Bemiro Mania, poti comanda simplu si rapid mini ATV-urile pe care le doresti. Ai posibilitatea de a compara produsele intre ele si le vei primi la tine acasa in cel mai scurt timp.

Poti solicita reprezentantilor firmei sa iti ofere consultanta de specialitate si toate informatiile de care ai nevoie pentru a comanda produsele dorite. In functie de preferinte, echipa firmei iti ofera solutii customizate. Poti fi convins ca fiecare model in parte iti confera o functionalitate optima, pe o durata indelungata de timp. Preturile practicate sunt competitive, fapt de care iti vei da seama dupa compararea produselor oferite de alte companii. Bemiro Mania ofera mini ATV-uri care se pot utiliza pentru efectuarea unor drumuri necesare, cat si pentru distractia celor pasionati de motoare si adrenalina.

Comanda mini ATV-uri!

Mini ATV-urile au diferite caracteristici astfel ca poti alege modele cu motor de 24V, baterie de 36V/60A sau de 24V/40A, viteza maxima de 35 km/h, (incarcarea bateriei poate dura intre 6 si 8 ore), dimensiunile pot varia, greutatea poate fi de 40 sau 50 kg, iar anvelopele de 4” sau 6”. Produsele comercializate de Bemiro Mania au un design atractiv, culori deosebite si forme compacte. Constructia acestor produse este una robusta si compacta, iar fiabilitatea si functionalitatea acestora sunt excelente. Produsele oferite sunt fiabile, sigure, utile pentru drumuri scurte. Cei care au achizitionat produse din cadrul magazinului online au fost multumiti atat de calitatea lor, cat si de preturile competitive oferite. In anumite perioade poti beneficia de reduceri sau de livrarea gratuita a produselor alese.

Accesand magazinul online, vei regasi o varietate de produse, si poti lansa comanda in doar cateva minute prin intermediul unor click-uri. Comanda va fi preluata in scurt timp de catre personalul instruit al firmei, iar produsele comandate vor intra in posesia ta in cel mai scurt timp. Pentru mai multe informatii despre tipul de motor, dimensiuni, performante, tipuri de frane si alte caracteristici, acceseaza pagina magazinului online Bemiro Mania.

Mai simplu cu Bemiro Mania!

Magazinul online iti ofera posibilitatea de a intra in posesia unor mini ATV-uri performante si altor produse, cum ar fi motoare cross, scule, accesorii si piese de schimb pentru acestea. Pe langa o varietate de produse, ai conditii de achizitie si livrare optime, respectiv produse de calitate. Produsele sunt fiabile, rezistente si iti vor fi livrate la adresa specificata in scurt timp. Fiecare colaborare este tratata cu profesionalism, promptitudine, eficienta si seriozitate. Nu ezita sa contactezi echipa Bemiro Mania pentru comenzi si informatii aditionale. Pentru un plus de distractie la sfarsitul verii, si pentru a cutreiera zone frumoase alaturi de prieteni, achizitioneaza un mini ATV, performant si ieftin. La Bemiro Mania gasesti cele mai bune oferte de produse.

 

Datele de contact ale firmei Bemiro Mania:

Adresa firmei: Voiniceni, Nr. 1

Telefon: 0740 896 000

Email: bemiromania@yahoo.com