Aveti nevoie de semiremorci cu prelata pentru afacerea dvs.? Apelati cu incredere la Inter Cargo Grup

index-php1Orice afacere care se respecta, si care are ca si principal domeniu de activitate transportarea diferitelor materiale si marfuri, fie pe plan national fie pe plan international, are nevoie de semiremorci cu prelata. Acestea sunt ideale pentru ca au capacitati mari de incarcare, si pot fi disponibile in mai multe variante, si anume, cu prelata mobila sau fixa, cu dotari suplimentare, cu obloane sau fara. Semiremorcile cu prelata sunt ideale pentru transportul pe role a mai multor tipuri de marfuri. Sunt fabricate in Polonia, la sediul unuia din cei mai renumiti producatori pe plan international, Wielton, cu traditie, recunoscut si apreciat de mii de clienti din intreaga lume! Semiremorcile cu prelata sunt comercializate de catre compania Inter Cargo Grup, la cel mai bun raport calitate-pret!

Semiremorcile cu prelata – cele mai moderne si mai practice mijloace de transport

            Pentru ca aveti nevoie de un mijloc de transport modern, confortabil, sigur, cu care sa carati marfurile in cadrul business-ului pe care il detineti, si inca nu ati gasit o varianta care sa va avantajeze, reprezentantii Inter Cargo Grup va propun semiremorcile cu prelata. Asa cum bine stiti, prelata este realizata din materiale rezistente, si este pliabila independent stanga / dreapta pentru ca specialistii sa se descurce mai bine la incarcare / descarcare de marfuri.

Cele mai multe din semiremorcile cu prelata au trasaturi si caracteristici comune, si anume acoperis culisabil, pralata cortina, roata de rezerva cu suport, sistem de franare modern, o cutie cu scule, dotare cu anvelope de cea mai buna calitate, sisteme safe load si acoperisul hidraulic, in mod optional.

Daca decideti sa investiti in semiremorci cu prelata, veti obtine o garantie de 24 de luni pentru a va simti in siguranta ca in aceasta perioada, orice s-ar intampla cu semiremorca dvs., veti putea sa solutionati problema cu ajutorul specialistilor. Semiremorcile cu prelata sunt ideale pentru transporturile de utilaje, de materiale de constructii, de produse din otel, aluminiu, de frigorifice. Practic, puteti utiliza semiremorcile in scopul in care doriti, compania Inter Cargo Grup este partenerul ideal in astfel de investitii!

Inter Cargo Grup va furnizeaza semiremorci cu prelata, remorci, suprastructuri si alte mijloace de transport de marfuri!

            Cu peste 10 ani de activitate in comertul de remorci, semiremorci, si practic toate mijloacele de transport de marfuri, compania Inter Cargo Grup ofera clientilor sai cele mai bune solutii in domeniu. Firma care a stabilit parteneriate cu producatori de renume pe piata europeana, vine acum si in Romania, oferind si distribuind pe intreg teritoriul tarii mijloace de transport fiabile, performante si moderne, echipate in mod corespunzator, intr-o gama larga de modele. Inter Cargo Grup reprezinta cel mai mare producator de semiremorci din Polonia, si anume firma Wielton SA, cu o gama variata de produse premium !