Avantaje transport agabaritic cu Moldotrans

Avantaje transport agabaritic cu MoldotransUn transport agabaritic este acea operatiune complexa care necesita implicarea de aprobari suplimentare si masuri in plus pentru siguranta deplina. Nu conteaza ca este vorba despre transport agabaritic marfuri de dimensiuni mari sau ca se doreste transportul unor utilaje catre santierele de lucru, transportul agabaritic trebuie prestat doar de catre profesionisti, de catre firme cu multa experienta in domeniu, dotate cu echipamente corespunzatoare pentru a face fata cerintelor de acest gen.

Transport agabaritic de la cine?

 

Cine te poate ajuta si pe tine cu transport agabaritic de marfuri pe teritoriul Romaniei? Una dintre cele mai renumite companii in acest domeniu este Moldotrans. Ce o face atat de renumita? Experienta ei de foarte multi ani, Moldotrans existand pe piata din Romania inca din anul 1992, deci vorbim despre un adevarat monstru sacru al transporturilor agabaritice din tara noastra.

Camera de Comert si Industrie a judetului Hunedoara recunoaste si ea calitatea serviciilor prestate de catre Moldotrans si si-a aratat aprecierea prin oferirea de premii: Locul I in 2008 in Topul judetean al firmelor, Locul II in 2004 in Topul judetean al firmelor, Locul III in 1998 in Topul judetean al firmelor si Locul V in 2006 in Topul judetean al firmelor.

Deci, fara doar si poate, atat pentru judetul Deva, cat si pentru intreaga Romanie, Moldotrans reprezinta un partener pe ajutorul caruia te poti baza la greu, la propriu!

Ce fel de transport agabartitic iti ofera Moldotrans?

 

Transport agabaritic oferit de catre Moldotrans cuprinde urmatoarele tipuri de marfuri:

– marfuri din industria siderurgica precum tabla, cazane sau produse de turnatorie;

– instalatii eoliene;

– instalatii necesare constructiilor;

– utilaje agricole;

– tractoare, excavatoare, buldozere;

– strunguri, generatoare, motoare;

– grinzi din beton, silozuri, rezervoare, cilindrii;

– marfuri pentru industria petroliera;

– marfuri pentru industria chimica;

– marfuri pentru industria energetica;

– echipamente navale.

Transport agabaritic. Top 12 avantaje cu Moldotrans

 

Ai nevoie de o echipa competenta care sa se ocupe de transport agabaritic in deplina siguranta? Moldotrans din Deva reprezinta raspunsul la intrebarea ta. De ce? Deoarece colaborarea cu aceasta companie prezinta numeroase avantaje, iar noi le vom enumera pe principalele 12:

1. In primul rand, Moldotras este o companie autorizata pentru prestarea de astfel de servicii;

2. Echipamentele Moldotrans, autoutilitarele, sunt performante, de ultima generatie, Moldotrans punand mare accent pe siguranta in timpul transportului;

3. Varietate a utilajelor folosite pentru transport agabaritic: camioane de mare tonaj utilizate pentru transportul marfurilor foarte grele, trailere extensibile de 40 de tone, platforma extensibila, trailere extensibile pe lungime, trailere extensibile pe latime si trailere cu podeaua apropiata de sol, cuprinzand astfel posibilitatea de a transporta orice marfa agabaritica fie din punct de vedere al greutatii, al lungimii, al latimii sau al inaltimii;

4. Moldotrans iti ofera pe langa transport agabaritic si manipularea marfurilor, dar si montarea lor la destinatie, in cazul se cere acest lucru de catre client;

5. Promptitudine in a-ti oferi ajutorul de care ai nevoie;Avantaje transport agabaritic cu Moldotrans1

6. Rapiditate transport agabaritic;

7. Calitatea serviciilor oferite;

8. Preturi competitive;

9. Experienta de peste 23 de ani pe piata din Romania;

10. Personal calificat;

11. Flexibilitatea serviciilor oferite;

12. Posibilitate de contact rapid: online, pe website-ul companiei, prin e-mail sau telefonic.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege transport agabaritic de la Moldotrans. Ai nevoie de informatii suplimentare despre compania si serviciile Moldotrans? Pentru detalii, suna la numarul 0254-229.578 si 0744-524.484 sau trimite un e-mail pe adresa info@transportdeva.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.