Avantaje spuma activa Flowey de la Bela Auto

Avantaje spuma activa Flowey de la Bela AutoTi s-a intamplat ca masina ta sa fie… penibil de murdara, atat din cauza drumurilor din Romania, cat si a cozilor de ore intregi la toate spalatoriile din oras? Solutia este sa-ti cumperi spuma activa Flowey de la Bela Auto, sa te duci frumusel acasa, sa “inmoi” caroseria cu apa, sa dai primul strat de mizerie jos, sa o “sapunesti” bine cu o solutie de apa si spuma activa, sa lasi 2-3 minute sa actioneze, dupa care sa o clatesti bine. Et voilà, masina ta arata impecabil, fara nervi, fara timp pierdut si cu economie la leuti.

Pentru rezultate de exceptie, foloseste si tu spuma activa Flowey!

 

Spuma activa marca Flowey este una dintre cele mai apreciate marci de cosmetice auto din toata tara. Este un produs profesional ce se intrebuinteaza pana si in cele mai renumite spalatorii auto din Bucuresti.

Pe langa faptul ca aceste produse profesionale iti spala masina impecabil, nu afecteaza mediul inconjurator. Sunt insotite de certificate de calitate si conformitate, deci esti sigur ca ai cumparat detergenti de calitate superioara cu care iti vei putea ingriji corespunzator masina. Sunt importate direct din Luxemburg, fiind un brand strain ce pune accent pe calitate si preturi bune.

Spuma activa de la Flowey este un produs de curatare alcalin, indeparteaza murdaria greu solubila, este foarte eficienta si nu ataca caroseria masinii tale. Puterea de curatare este foarte mare, insa consumul de detergent este minim. Amintim si faptul ca dizolva murdaria repede, fara efort, nu ataca materialele, dar nici mediul inconjurator.

Are si actiune antibacteriana, ceea ce presupune ca ofera o curatare igienica a suprafetelor. La baza are elemente tensioactive biodegradabile, fiind o solutie foarte concentrata ce te tine un timp indelungat. Indeparteaza chiar si grasimile, uleiurile, rasinile si resturile de insecte. Este destinata caroseriei, iar daca se respecta concentratia indicata de catre producator, si concentratia din apele reziduale se va afla in limite legale.

Retine faptul ca nu se foloseste in stare concentrata/pura niciodata. Este indicata pentru spalatorii manuale sau pentru aparatura HD, insa o poti folosi chiar tu, acasa, spalandu-ti singur masina. Nu se foloseste pe suprafete fierbinti, solutia o lasi sa actioneze 2 sau 3 minute si nu o lasi sa se usuce pe masina, ci o clatesti imediat.

Spuma activa trebuie aplicata cu grija

 

Spuma activa este buna pentru curatarea masinii tale, insa trebuie sa respecti niste principii de baza printre care se numara si:

– se foloseste diluata;Avantaje spuma activa Flowey de la Bela Auto1

– in mod obligatoriu, se aplica de jos in sus;

– trebuie sa lasi 2-4 minute spuma activa sa lucreze;

– se clateste cu multa apa, jet moderat, de jos in sus. Se insista foarte mult la “incheieturile” masinii si la partea de jos a caroseriei deoarece aici se aduna spuma, iar daca nu se clateste bine, masina ramane patata;

– nu se foloseste buretele sau diferite carpe pentru a spori actiunea spumei active, efectul ar fi de matuire si nu-ti doresti acest lucru;

– daca vrei sa stergi apa de pe masina, la final, fa-o doar cu miscari circulare.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege spuma activa de la Bela Auto. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Bela Auto? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0213-131.270, 0724-421.709 si 0744-307.646 sau trimite un e-mail pe adresa eduardstate@belaauto.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.