Avantaje snecuri masini de injectie de la Masini

Cauti snecuri masini de injectie? Compania Masini din Targu Jiu iti pune la dispozitie mai multe modele de astfel de produse, fabricate in tara, de calitate superioara si la preturi avantajoase. Nu rata oferta Masini!

Ce sunt snecuri masini de injectie?

 

Avantaje snecuri masini de injectie de la MasiniSnecuri pentru masinile de injectie sunt niste transportoare eficiente pentru materialele pulverulente sau pentru materialele in forma de pasta. Snecurile sunt formate din arbori prevazuti cu o paleta elicoidala care permite inaintarea cu succes a materialelor de prelucrat.

De cate feluri pot fi snecurile? Acestea se pot imparti astfel:

1. Snecuri transportoare deschise. Ele se utilizeaza cu succes pentru aplicatiile usoare sau chiar grele. Unghiul de lucru al acestor snecuri este cuprins intre 0 si 45 de grade, fiind vorba despre snecuri simple.

2. Snecuri transportoare tubulare. Snecurile tubulare se utilizeaza cu precadere pentru a transporta materialele vrac in diferite domenii de activitate, dar si pentru a alimenta sau descarca utilajele.

Dupa sensul de transport avem insa o alta clasificare:

– snecuri transportoare de stanga;

– snecuri transportoare de dreapta.

Snecurile sunt considerate produse industriale si sunt confectionate, de regula, din otel galvanizat sau chiar din inox. Ele pot functiona atat in plan vertical si orizontal, cat si in plan inclinat. Unde se folosesc snecurile? Pentru a transporta produsele de morarit, cimentul sau chiar si in industria produselor granulate. Sa nu uitam ca se folosesc cu succes si in constructii si in industria chimica.

Care este principalul avantaj al snecurilor? Au carcasa inchisa si o anumita compacitate, asa incat in comparatie cu alte mecanisme pentru transport, snecurile ofera siguranta si chiar si posibilitatea de a transporta materiale arzatoare.

Cum functioneaza snecurile? Incarcaturile de materiale ajung prin jgheab direct in snec. Mecanismul elicoidal incepe sa se invarta, miscandu-se de-a lungul jgheabului, punand astfel in miscare materia prima. In capat snecul este prevazut cu o gaura care permite o descarcare mai usoara.

Snecuri masini de injectie de la Masini

 

Daca esti in cautare de snecuri de calitate pentru masinile de injectie din dotare, compania Masini din Targu Jiu iti ofera acest gen de produse fiind companie producatoare romaneasca. Acest fapt nu o impiedica sa scoata pe piata numai produse de calitate, unul si unul, asa incat clientii sai sa beneficieze de tot ce este mai bun.

Care sunt avantajele cumpararii de produse romanesti, de snecuri masini de injectie de la Masini? Putem enumera urmatoarele 8 avantaje:

– calitate excelenta;

– preturi atragatoare, raportul dintre pret si calitate fiind imbatabil;

– toate snecurile sunt certificate ISO 9001: 2000;

– in ceea ce priveste lungimea snecurilor, aceasta poate atinge pana la 5.000 mm;

– diametrul snecurilor Masini este diferit, astfel incat sa alegi numai ce ti se potriveste cel mai bine, pana la 250 mm;

– sunt deosebit de rezistente la uzura;Avantaje snecuri masini de injectie de la Masini1

– durata de viata este mare;

– randamentul masinilor de injectie este mult mai mare.

Indiferent ca snecurile vechi s-au stricat sau ca doresti snecuri noi pentru a-ti dota masinile de injectie cu ce-i mai bun, Masini este partenerul tau ideal si-ti ofera snecuri la preturi fara concurenta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege snecuri masini de injectie de la Masini. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Masini? Pentru detalii, suna la numarul 0744-561.875 si 0253-216.480 sau trimite un e-mail pe adresa scmasini.srl@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.