Avantaje balize antiorbire de la Niba Logistic

Avantaje balize antiorbire de la Niba LogisticAtunci cand vine vorba despre balize antiorbire nu te poti juca, iar calitatea acestora primeaza inainte de toate, deoarece viata multor oameni poate fi periclitata din cauza efectului de orbire ce are loc noaptea si este datorat luminilor provenite de la farurile autovehiculelor ce participa la trafic.

Ia si tu legatura cu specialisti in domeniu, cu Niba Logistic, si acestia iti vor pune la dispozitie balize antiorbire de calitate superioara, care-si vor face treaba in orice conditii, chiar si atunci cand afara ploua, este frig sau bate vantul. Atat pentru calitate, cat si pentru siguranta in trafic alege neindoielnic Niba Logistic si ale lor balize antiorbire!

Ce sunt balize antiorbire?

 

Balize antiorbire se mai intalnesc si sub denumirea de panouri antiorbire. Care este scopul acestora? In momentul in care o masina ruleaza din sens opus, iar afara este noapte, risti ca farurile acesteia sa te orbeasca. Ei bine, balizele antiorbire sunt cele care previn fenomenul de orbire, ceea ce presupune mult mai multa siguranta in trafic pentru toti participantii.

Din ce sunt confectionate balize antiorbire? De regula, sunt realizate dintr-un material plastic ce este tratat impotriva razelor ultraviolete. De asemenea, aceste balize antiorbire pot fi dotate si cu materiale antireflectorizante pentru siguranta maxima.

Cum se prind aceste balize antiorbire? Au un sistem special de prindere direct pentru parapetii din beton sau pentru parapetii metalici. In functie de destinatia lor, alegi si sistemul de prindere potrivit.

De unde cumpar balize antiorbire?

 

Pentru a fi sigur ca achizitionezi balize antiorbire de calitate – ai auzit de scandalul provocat de balizele marca Girod care aveau o calitate deplorabila? – apeleaza la specialisti in domeniu, apeleaza la Niba Logistic din Bucuresti.

Niba Logistic este o companie cu multi ani de experienta in acest domeniu, existand pe piata inca din 2007, si se ocupa atat de proiectarea, cat si de fabricarea balizelor antiorbire care asigura o buna desfasurare la traficul rutier.

Ce fel de balize antiorbire iti pune la dispozitie Niba Logistic? Acestea au o dimensiune standard si anume 900*170*40 mm, au culoarea verde, fata dubla si sunt confectionate dintr-un material plastic foarte rezistent. Sistemul de prindere al acestor balize antiorbire se face prin injectie, fiind vorba despre poliamida cu fibra de sticla, un material care nu se oxideaza si este perfect pentru exterior. Sa nu uitam sa mentionam si faptul ca balize antiorbire de la Niba Logistic sunt in curs de certificare CE.

Top 8 avantaje balize antiorbire de la Niba Logistic

 

Daca ar fi sa facem un top al principalelor avantaje pe care ti le ofera balize antiorbire de la Niba Logistic atunci, cu siguranta, acesta cuprinde:

1. Calitate deosebita, Niba Logistic punand mare accent pe acest aspect;Avantaje balize antiorbire de la Niba Logistic1

2. Sunt deosebit de rezistente, chiar si la socuri mecanice, dar si la conditii meteo nefavorabile;

3. Se pot utiliza pentru traficul rutier, insa si constructiile pot beneficia de pe urma lor;

4. Sunt in permanenta disponibile pe stoc;

5. Livrarea se face oriunde in tara, in cel mai scurt timp cu putinta;

6. Ofera siguranta in trafic chiar si pe timp de noapte;

7. Au preturi de achizitie avantajoase;

8. Echipa Niba Logistic iti ofera consultanta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege balize antiorbire de la Niba Logistic. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Niba Logistic? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0743-066.616 sau trimite un e-mail pe adresa nicoleta.ciricas@hotmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.