Auto Focus – Alege uleiul potrivit pentru orice utilaj agricol!

In comparatie cu o masina obisnuita care parcurge zilnic drumuri pe trasee normale din punct de vedere al naturii soselei, un utilaj agricol, fie el un tractor sau o combina, mai are in fisa postului si executarea unor activitati pe campuri denivelate, dealuri, mlastini sau alte forme de relief care mai de care mai dificile. Prin urmare, fata de o masina normala, un astfel de utilaj agricol are nevoie de o atentie diferita din punct de vedere mecanic. Si aceasta intrucat riscul producerii unor defectiuni este unul crescut. O parte importanta din intretinerea utilajelor agricole este alegerea uleiului potrivit. In cazul in care dispuneti de o companie din domeniul agriculturii, sau pur si simplu aveti un astfel de utilaj in posesia personala, este important sa stiti ce ulei este mai potrivit pentru functionarea sa. In acest sens, compania Auto Focus din Bucuresti va propune o gama completa de uleiuri pentru utilaje agricole, de inalta performanta.

Astfel, dupa cum spuneam anterior, pentru utilajele agricole, parametrii de operare si cerintele in utilizare sunt diferite de la caz la caz. Pentru acestea sunt necesare uleiuri cu performanta ridicata. Printre produsele comercializate de firma Auto Focus, se numara: Mobilfluid 125, Mobilfluid 424, Mobil Agri Super 15w-40, Unitrac SAE 80W, Textran HD 50, Textran TDH Premium, Terrac Super Transmission, Terrac Universal 15w-40.

La o prima vedere, acestea sunt doar niste denumiri de firme si date tehnice, insa ceea ce este important si trebuie sa stiti despre ele este faptul ca aceste uleiuri sunt recomandate pentru majoritatea motoarelor diesel, dar si pentru sistemele hidraulice si transmisiile combinelor si tractoarelor. Prin folosirea acestora, intretinerea utilajelor se simplifica considerabil.

Schimbarea uleiului in mod regulat la un utilaj agricol este importanta pentru a mentine performanta acestuia si pentru a prelungi perioada de viata a motorului si a tuturor celorlalte componente. Motivul cel mai important il reprezinta daunele semnificative care pot fi cauzate utilajului tau, daca nu schimbi uleiul periodic. Uleiul lubrifiaza toate partile componente ale masinii care se afla in miscare, iar neschimbarea acestuia poate avea grave consecinte asupra lor.

De asemenea, uleiurile pentru utilajele agricole Auto Focus se pot utiliza la aplicatii cum ar fi: frane imersate in ulei, transmisii de putere, hidraulica, sisteme de servodirectie, transmisii hidrostatice ale tractoarelor si masinilor de recoltat. Aceste uleiuri contin aditivi impotriva coroziunii, oxidarii, uzurii, au un grad mare de vascozitate, proprietati bune de scurgere, precum si pentru separarea de apa.

Gama de uleiuri Auto Focus este alcatuita din uleiuri formulate pe baza de uleiuri minerale sau sintetice. Uleiul mineral este obtinut direct din rafinarea petrolului. Uleiul sintetic este obtinut prin procese chimice in laboratoare. Cel semi-sintetic este obtinut prin amestecul celor doua tipuri mentionate.

Gama de produse Auto Focus destinata masinilor dumneavoastra nu se rezuma doar la uleiuri pentru utilajele agricole, si mai cuprinde si alte produse precum: uleiuri hidraulice, uleiuri pentru transformator, turbina, compresor, uleiuri pentru motoare pe gaz, pentru prelucrari metale, ulei transmisie, produse pentru lagare, vaseline, unsori, consumabile auto si industriale, anvelope si echipamente de protectie.

Date de contact: 

Str. Mircea 147, Constanta, 900592

Bd. Theodor Pallady 287, Bucuresti, 032258

Mobil: 004 0725 067 332 / 004 0749 063 865

Tel/Fax: 004 021 345 1365

office@auto-focus.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.