Anvelope industriale

anvelope industriale

Firmele ce pot executa anvelope industriale produc game vaste de anvelope, inclusiv anvelope necesare pentru agricultura, pentru utilaje cum ar fi tractoarele, semanatorile si combinele. Astfel de firme au o gama vasta de anvelope ce sunt utilizate inclusiv la traktoare MTZ. Clientii pot sa gaseasca aici anvelope ce au dimensiunile de 15,5R38, 15,5-38, , 13,6R38, 13,6-38, 360/70R24, 360/70R20 , 9,00-16 .

Anvelope importate din Rusia

Firmele ce comercializeaza aceste anvelope industriale si nu doar in tara noastra, le pot importa din Rusia sau din China, dar si din alte tari , acestea fiind insa de calitatea cea mai buna.

Firmele sunt in general in contact direct cu firmele producatoare ale anvelopelor pentru camioane, importand chiar din fabricile producatoare ale anvelopelor cum ar fi spre exemplu Doublestar, Westlake, Triangle, Fullrun, si Roadstone. Specialistii ofera la dispozitia clientilor game vaste de anvelope cu dimensiuni de 315/80R22,5, 385/65R22,5; 315/70R22,5; 295/80R22,5; 13R22,5, 315/60R22,5; 295/60R22,5; si 275/70R22,5.

Firmele folosesc deasemeni niste proceduri stricte pentru controlul calitatii anvelopelor comercializate. Inainte de a fi importate tipurile de anvelope din China, sunt inspectate de specialisti direct de la firmele producatoare. Acestea sunt verificate cu maxima rigurozitate din punct de vedere al tehnologiei dar si al procedurilor de productie.

Astfel de proceduri sunt necesare pentru ca in China sunt firme multe, producatoare de anvelope iar o mare parte dintre ele ofera niste produse competitive marcilor mondiale care sunt cunoscute dar produsele de la alte firme lasa de dorit in unele cazuri.

Tinand cont de cerintele pe care le au clientii, firmele importatoare din tara noastra , ofera acestora pe numai anvelope industriale fabricate de marci renumite prin calitatea pe care o au produsele lor.

Producătorii mari de anvelope

Una din gama ce sunt produselor si care se regasesc printre cele mai variate e reprezentata de catre anvelopele folosite la autoturisme. Webshop-urile pe care le au firmele specializate pot sa ofere clientilor, in sensul acesta , niste produse pe care le au firmelor producatoare de anvelopelor cum sunt de exemplu Goodyear, Michelin, Bridgestone sau Continental insa si al altora ce ofera calitate la un nivel ridicat si preturi avantajose ca de exemplu Barum, Hankook, Cordiant, Amtel, Matador si altele similare .

Utilizarea si livrarea anvelopelor

Unul dintre aspectele importante si care e bine sa fie cunoscut este acela ca atat anvelopele industriale si nu doar acestea, trebui folosite in timpul sezoanelor corespunzatoare caracteristicilor pe care le au .

Anvelopele de vara bineinteles sunt bine numai pentru vara, iar anvelopele de iarna sunt bune pentru a fi utilizate in sezonul de iarna.

Se recomanda sa se folosesasca anvelopele de iarna doar dupa ce temperatura medie ajunge sa fie sub 7 grade si anvelopele de vara sunt recomandate spre utilizare la temperaturi medii care aunt mai mari de 7 grade. E contraindicata folosirea anvelopelor de iarna in perioada de vara deoarece acestea sunt produse dintr-un amestec de cauciuc mai moale, se uzeaza rapid, si nu ofera aderenta buna la suprafatei de rulaj.

E chiar periculos sa se utilizeze anvelopele de vara in sezonului de iarna !