Antigel auto de la Kynita!

b5e43736a21e1998098ada1f01286b8eDaca ai nevoie de antigel auto pentru protectia masinii tale, compania Kynita ofera celor interesati produse de top, realizate de producatori renumiti in domeniu la preturi dintre cele mai accesibile pe piata de specialitate. Compania Kynita ofera produse antigel auto, in diferite cantitati si cu mici diferente in ceea ce priveste caracteristicile acestora. Echipa firmei iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie si asteapta cu interes comenzile tale. Kynita faciliteaza accesul la produsele comercializate prin intermediul magazinului online, unde poti comanda orice produs doresti. Antigelul auto comercializat este destinat motoarelor moderne care functioneaza cu benzina sau motorina.

Acest antigel se utilizeaza numai diluat cu apa demineralizata sau distilata si are un termen mare de valabilitate de 5 ani sau de 300.000km. Aceste produse respecta standardele europene si internationale in acest domeniu. Oferite la un raport bun calitate-pret poti fi sigur ca produsele Kynita indeplinesc cu succes toate necesitatile tale si asigura protectia autovehiculului tau indiferent de marca sau model un timp indelungat. Pe site-ul firmei vei gasi detalii tehnice despre fiecare produs in parte pentru a-l putea alege pe cel mai potrivit.

Antigel auto pentru protectia masinii tale!

Poti opta pentru antigel auto G12 Long Life, antigel auto Concetrat G27, antigel auto Glycoxol K30 Concentrat sau antigel auto K35 G11 TIP D. Produsele actioneaza cu succes contra inghetului, fiind cea mai buna solutie pentru scaderea punctului de inghet al apei care are sarcina de a raci motorul masinii. Produsele comercializate sunt de o calitate superioara, astfel ca au o capacitate termica considerabila, un grad de vascozitate mai mic si proprietati care previn efectul de coroziune. Se recomanda depozitarea acestui produs in rezervoare din otel sau fabricate din rasini termorigide. Este necesar ca spatiul de depozitare sa fie aerisit si foarte racoros. Aceste produse sunt comercializate in flacoane de 1, 3 sau 5 kg, in functie de necesitatile fiecaruia.

Antigelul este compatibil cu cauciucul si plasticul utilizat in fabricarea sistemelor de racire, asigura excelente caracteristici antispumare si o protectie excelenta contra inghetului in functie de concentratia aleasa. Caracteristicile termice asigura o racire adecvata a motorului, la temperaturi ridicate fara fierbere. Aceste produse contin inhibatori de coroziune astfel ca nu afecteaza metalele si aliajele. Agentul termic va ramane fluid si nu va ingheta indiferent de cat de scazute sunt temperaturile.

Despre Kynita!

Compania Kynita comercializeaza o varietate de produse chimice necesare productiei de antigel, diferiti diluanti care sunt ulterior ambalati in mod corespunzator. Pe langa productia acestor produse, societatea se ocupa si de distributia lor. De-a lungul timpului, acestia au dobandit experienta si cunostintele necesare pentru a fabrica numai produse de calitate. Implementarea ideilor si cunostintelor se realizeaza in conformitate cu cele mai ridicate standarde, prin respectarea unor norme aflate in vigoare. Pe langa antigel auto, vei gasi in cadrul firmei si diluanti, suflat de cupru, soda caustica, oxizi de colorat pavele sau ulei de in sicavat. Activand din 1995, activitatea firmei Kynita a devenit mai productiva cu fiecare an astfel ca poti apela cu incredere la serviciile firmei.

Datele de contact ale firmei Kynita

Adresa firmei: Str. Prundului, nr. 44, Ramnicu Valcea

Telefon: 0250 710 961

Email: office@kynita.ro