Antigel auto. 4 produse de top de la Kynita

 

Cauti antigel auto performant pentru masina ta? Kynita este partenerul potrivit!

Ce este antigel auto?

 

Antigel auto. 8 produse de top de la KynitaCand ai cumparat ultima oara antigel auto pentru masina ta? Acest produs este unul dintre acele consumabile ce se cumpara rar, deoarece se consuma incet, astfel ca doar o data la cativa ani va trebui sa reumpli vasul de expansiune cu antigel proaspat.

La ce foloseste antigel auto? Antigelul este un lichid, iar rolul lui este acela de a raci motorul facand un circuit inchis intre propulsor si radiator, de la propulsor preia caldura, iar radiatorului o cedeaza. Deci, antigel auto este cel care-ti protejeaza motorul de supraincalzire, de inghet, dar si de coroziune.

Cum se gaseste antigel auto de cumparat in comert? In stare concentrata si tocmai de aceea el trebuie diluat cu apa distilata luand in considerare indicatiile producatorului.

Important de retinut este faptul ca atunci cand cumperi un antigel auto trebuie sa te gandesti si la compatibilitatea acestuia cu materialele de fabricatie ale motorului masinii tale. Astfel ca si antigelul, la fel ca uleiul, trebuie sa satisfaca intocmai cerintele impuse de producatorul masinii tale. Daca nu cumperi un antigel potrivit poti strica motorul iremediabil, pompa sau poti distruge intreg circuitul.

De unde cumpar antigel auto?

 

Daca vrei sa cumperi antigel auto de calitate superioara, de la un producator autohton, Kynita este partenerul potrivit. Aceasta comanie exista pe piata inca din anul 1995 timp in care a dezvoltat mai multe categorii de antigeluri auto potrivite pentru masina ta.

Kynita importa produse chimice de calitate superioara de la companii de renume, impreuna cu diluanti si chimicale, le combina, realizeaza mai multe variante de antigel, le ambaleaza corespunzator, iar apoi le comercializeaza in toata tara.

Antigelul auto de la Kynita are rolul de a–ti proteja motorul de inghet, de suprasarcina si de coroziune, fiind de calitate superioara. Gradul de vascozitate este redus, iar capacitatea termica este considerabila. Antigelul Kynita este ideal pentru rezervoarele realizate din otel sau din rasini termorigide.

Antigel auto de la Kynita

 

Kynita iti pune la dispozitie mai multe modele de antigel auto, in sticle de 1, 3, 5 sau 10 kg. Astfel tu poti cumpara:

1. Antigel auto Long Life G 12. Este un antigel auto foarte concentrat si are la baza monoetilenglico de puritate foarte Antigel auto. 8 produse de top de la Kynitamare, dar si inhibitori anticorozivi. Se potriveste pentru motoarele auto moderne, pe benzina sau diesel, motoare de ultima generatie, de la autoturisme pana la autobuze si camioane cu motoare foarte performante;

2. Antigel auto concentrat G 27. Se utilizeaza pentru orice tip de autoturism si nu ataca fonta, cuprul, alama, otelul sau cauciucul. Este concentrat si este indicat pentru perioada de iarna;

3. Antigel auto concentrat Glycoxol K30. Permite o racire corespunzatoare a motorului, fara fierbere, indiferent de temperatura de afara. Ofera protectie anticoroziva, dar si impotriva inghetului. Are caracteristici antispumare si indeplineste cerintele standardelor internationale;

4. Antigel auto K 35 G 11 tip de tip D. Se gaseste de cumparat la 0.9 l, 1 l sau 1.5 l. Este un antigel auto excelent ce se gaseste de cumparat in cantitati variabile in functie de necesitati. Protejeaza impotriva fierberii motorului, inghetului sau ruginei.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege antigel auto de la Kynita. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Kynita? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0250-710.961, 0755-106.025 si 0371-173.500 sau trimite un e-mail pe adresa office@kynita.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.