Ameriserv – Oferta variata si accesibila de inchirieri masini!

Inchirieri-auto-Cluj-NapocaSe zice despre un telefon mobil ca este indispensabil in zilele noastre, lucru mai mult decat evident si unanim acceptat de toata lumea. Ei bine, ce parere aveti despre serviciile de inchiriat masini ? In mod normal, veti spune ca se poate trai si fara ele, insa haideti sa analizam mai in profunzime acest subiect. Sa presupunem ca sunteti intr-o vacanta, undeva intr-o zona exotica, iar mijloacele de transport in comun fie nu ajung la timp, fie sunt prea pline si incomode. Nu-i asa ca atunci v-ati fi dorit sa fi inchiriat o masina? Un alt exemplu este cel al unui om de afaceri. Aflat intr-un oras important din Europa, trebuie sa ajungeti neaparat la o intalnire de afaceri, iar metrolul e blocat, autobuzul nu ajunge si taxi-ul nu stie locatia. Nu-i asa ca atunci ati da orice sa aveti masina dumneavoastra inchiriata si sa nu mai depindeti de nimeni?

O firma din Romania care se asigura de comoditatea tuturor clientilor sai este Ameriserv din Cluj Napoca. Aceasta ofera servicii de inchirieri auto in Cluj Napoca la standarde europene. Serviciile sunt bazate pe calitate, promptitudine si confort. Pentru asigurarea lor, compania va pune la dispozitie autoturisme de marca, printre care amintim marcile Ford Focus, Peugeot, Hyundai si Opel Astra.

Serviciul de inchirieri auto Ameriserv se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, conditiile fiind simple si flexibile. Pentru inchirierea autoturismelor de catre companii pe o perioada mai lunga de timp, se acorda conditii speciale.

Fiind vorba de masini, oricand pot aparea unele probleme la acestea, cauzate de fel si fel de accidente, minore sau majore. Pentru aceasta, echipa Ameriserv este formata din oameni cu o bogata experienta in domeniu ce va stau la dispozitie oferindu-va asistenta tehnica pe tot parcursul derularii contractului.

Desfasurandu-si activitatea in unul dintre cele mai moderne si dezvoltate orase din Romania, Cluj-Napoca, Ameriserv se evidentiaza ca fiind compania care ofera cele mai bune servicii in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Inchirieri-microbuzePentru aceia dintre dumneavoastra care aveti nevoie de o masina cu o capacitate mult mai mare de transport, fie de materiale sau de persoane, Ameriserv practica si inchirieri de autoutilitare pentru marfa si microbuze (Mercedes Vito 111 CDI). Masinile oferite spre inchiriere de compania din Cluj sunt dotate cu: ABS, aer conditioanat, airbag, oglinzi si geamuri electrice, inchidere centralizata, transmisie manuala 6 viteze, radio CD-player/MP3 Player, electrice etc.

Foarte important de stiut este faptul ca predarea autoturismului se face in perfecta stare de functionare, fara urme de zgarieturi sau lovituri. Veti beneficia de o cheie originala a masinii, cu verificarea tehnica (ITP) la zi, rovinieta pentru taxa de drum, copie dupa asigurarea Casco, RCA valabil, copie dupa certificatul de inmatriculare al masinii, curatenie exterior si interior, si rezervorul de combustibil (motorina sau benzina) plin.

Pe langa serviciul de inchirieri autoutilitare de transport marfa, firma Ameriserv desfasoara  si activitati de inchirieri masini mici si importuri auto second-hand din tarile UE.

Obligatiile companiei, ale clientului, precum si penalizarile in caz de avarie, accident sau furt, le puteti gasi pe site-ul companiei. Tot aici gasiti si taxele care va intereseaza, atat in ceea ce priveste inchirierea, cat si eventuala comanda pentru masini second-hand.

Date de contact:

Mobil: 0744-529138

E-mail: officeameriserv@yahoo.com

Site: www.ameriserv.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.