Ai nevoie de arcuri lamelare? Parkitrans Com este alegerea perfecta!

Daca sunteti posesorii unor autovehicule 4×4, camioane etc. sau a altor masini, cu siguranta ati auzit de arcuri lamelare. Bineinteles, exista o sansa foarte mare sa fi auzit de aceste componente ale masinilor de dimensiuni mari chiar daca nu detineti una. Parkitrans Com este o societate care va poate oferi astfel de produse la preturi mai mult decat avantajoase. Va invitam sa le descoperiti!

Ce sunt aceste arcuri lamelare?

Arcurile lamelare, cunoscute si sub denumirea de arcuri in foi sunt acele elemente care se folosesc in suspensia vehiculelor pe sine. Categorizarea lor se poate face in felul urmator: arcuri deschise, arcuri simetrice, arcuri de tip trapezoidal, arcuri de tip parabolic.

Avantaje arcuri lamelare oferite de Parkitrans Com

Principalele avantaje pe care le putem atribui acestor produse, sunt acelea care se desprind din rolul pe care il au. Asadar, acestea sunt:

–          preluarea elastica si amortizarea socurilor si vibratiilor

–           ghidarea osiilor si orientarea lor radiala in curbe.

–          crestea sigurantei contra deraierii (in cazul vagoanelor de marfa goale)

–          ameliorarea calitatii de mers

Bineinteles, acestea sunt doar cateva dintre avantajele importante de care puteti beneficia daca decideti sa investiti in aceste arcuri lamelare pe care societatea Parkitrans Com vi le ofera la preturi avantajoase.

Mai multe avantaje ale acestor arcuri lamelare

arcuri lamelarePentru ca durabilitatea, rezistenta si performanta acestor arcuri lamelare intereseaza pe toti posesorii de autovehicule care sunt prevazute cu aceste componente, trebuie sa stiti ca acestea sunt indeplinite de catre produsele disponibile in oferta noastra. De asemenea, ele sunt confectionate din materiale de calitate superioara, sunt usor de montat si se bucura de caracteristici care le transforma in alegerea perfecta!

Ce tipuri de arcuri lamelare puteti achizitiona de la Parkitrans Com?

Daca sunteti interesati sa aflati care sunt tipurile de arcuri lamelare pe care le puteti achizitiona din stocul companiei noastre, va invitam sa accesati pagina de internet parkitrans.com, unde veti putea descoperi o parte importanta din gama noastra de produse. Bineinteles, la comanda putem aduce si alte tipuri astfel incat sa satisfacem cerintele si necesitatile mai multor clienti.

Iata doar cateva dintre tipurile de arcuri lamelare oferite spre vanzare:

–          Arc Mitsubishi spate cu 5 foi (montat pe sub punte).

–          Arc Mitsubishi spate cu 6 foi (montat pe sub punte).

–          Arc Mercedes Actros fata pentru puntea 1 si puntea 2

–          Arc Remorca SAF

–          Arcuri Remorca 14 tone

–          Arcuri Man spate

–          Arc Suzuki Samurai- sus este pentru axa fata

–          Arc Suzuki Samurai- jos este pentru axa spate

Recomandam intretinerea si supravegherea calitatii acestor arcuri lamelare intr-un mod permanent intrucat de calitatea lor depinde siguranta incarcaturii si a transportului, precum si pentru o durata de viata mai mare a masinii si economii cu reparatiile in aceasta perioada de timp.

Despre Parkitrans Com

Parkitrans Com are sediul in Sibiu, luand nastere in anul 1994. Domeniul sau de activitate este comercializarea de arcuri lamelare, foi de arc si placute de frane pentru diverse tipuri de autovehicule. Preturile pe care le practicam sunt unele competitive, iar calitatea este garantata.

Nu ezitati sa ne contactati si nu veti regreta alegerea facuta!