Ai facut pana? Tractari auto Arad este solutia potrivita!

Ai facut pana? Tractari auto Arad este solutia potrivita!Chiar daca adesea tinzi sa crezi ca exista un inger pazitor al soferilor datorita faptului ca ai scapat basma curata din atatea incurcaturi, problemele pot sa apara oricand si oriunde si nu depind de tine. Poate ai facut pana, ai ramas fara benzina sau ti s-a stricat motorul. In orice situatie critica te-ai afla tractari auto Arad este solutia potrivita pentru a iesi din impas.

Poate ca esti tentat sa-ti suni un prieten pentru ajutor pentru a nu arunca banii pe fereastra, insa gandeste-te ca doar niste profesionisti te pot ajuta fara alte incidente neplacute, iar aceasta echipa de profesionisti este Consuel Transport din Arad, desigur.

Cand sa apelezi la tractari auto Arad?

 

De-a lungul vietii de sofer este imposibil sa nu ai parte si de accidente mai mici sau mai mari sau de anumite defectiuni, care necesita o tractare auto. Care sunt aceste situatii? Amintim de:

– o problema electrica, mecanica sau de alta natura- te pot pune in dificultate si te face sa suni la tractari auto;

– ai fost uituc, cheile au ramas in masina si, desigur, aceasta s-a blocat in mod automat;

– masina ta nu mai porneste deloc;

– masina ta are inspectia tehnica periodica expirata si vrei sa o transporti in alta localitate;

– ai ramas fara combustibil in mijlocul drumului;

– ai suferit un accident si este musai sa apelezi la tractari;

– ai facut pana;

– nu mai poti intra in masina, deoarece telecomanda nu mai functioneaza;

– vrei sa aduci o masina din strainatate.

Indiferent in care dintre aceste situatii te afli, tractari auto este serviciul de care ai nevoie.

Ce spune legislatia despre tractari auto Arad

 

In primul rand, daca ai facut pana si te afli chiar in mijlocul drumului fara posibilitatea de a-ti muta masina esti obligat sa-i avertizezi pe ceilalti participanti la trafic prin aprinderea luminilor de avarii, dar si prin instalarea de triunghiuri reflectorizante. Acestea din urma trebuie montate atat in fata autoturismului, cat si in spatele acestuia pentru a fi vizibil din ambele parti de trafic.

Cei care vin sa te remorcheze trebuie sa posede un permis de conducere perfect valabil apartinand categoriei din care face parte masina de care se vor ajuta. De asemenea, autovehicului ce face remorcarea nu are voie sa traga un alt autovehicul care este mai greu decat el, doar daca este un autovehicul special pentru depanari. Remorcarea se face cu ajutorul unei bare metalice cu o lungime de 4 metri, cel mult.

In aceste conditii este clar ca doar o firma specializata se poate ocupa de tractare, o firma cum este si Consuel Transport.

Tractari auto Arad de la Consuel Transport

 

Consuel Transport din Arad este echipa potrivita pentru tine daca ai nevoie de un serviciu de tractari auto, serviciu de Ai facut pana Tractari auto Arad este solutia potrivita!1calitate, efectuat in siguranta, conform legii si la un pret avantajos.

Indiferent ca ai nevoie de acest serviciu luni sau duminica, echipa companiei lucreaza non-stop, 24 de ore din 24, de luni pana duminica si apoi o ia de la capat. Timpul de interventie este scurt, totul desfasurandu-se cu profesionalism.

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege tractari auto Arad de la Consuel Transport. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Consuel Transport? Pentru detalii, suna la numarul 0722-280.000 si 0741-997.531 sau trimite un e-mail pe adresa contact@consueltransport.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.