Accept Software iti pune la dispozitie nacele platforme

Accept Software iti pune la dispozitie nacele platforme In activitatea ta trebuie sa prestezi uneori si lucrari ce se desfasoara la inaltime? Ai nevoie de un utilaj care sa te ajute sa executi aceste lucrari in conditii de maxima siguranta? Daca da, iti recomandam sa apelezi la nacele platforme, produse oferite inspre inchiriere de catre firma Accept Software din Radauti. Aceasta firma inchiriaza nacela platforma auto ce poate lucra la inaltimi de pana la 22 metri. Daca esti din judetele Suceava, Botosani sau alte judete din imprejurimi si ai nevoie de asemenea produse, nu ezita si ia legatura cu Accept Software.

Ce sunt nacele platforme?

 

Nacelele platforme sunt utilaje folosite pentru a ajuta ridicarea muncitorilor ce executa lucrari la inaltime. Ele se ajuta de un brat aerian si vorbim in acest caz despre o nacela clasica.

Nacela a fost creata la sfarsitul anilor ’60, inceputul anilor ’70, pentru a facilita lucrul in locurile aflate la inaltime, fiind mult mai confortabila decat schela conventionala.

Care sunt avantajele folosirii unei nacele platforme?

 

– Nacela iti va permite un acces rapid si usor in spatiile inguste;

– Nacela are o utilitate foarte variata, ea fiind utilizata chiar si de catre pompieri pentru anumite operatiuni de urgenta;

– Nacela poate fi gasita sub mai multe forme, criteriul de diferentiere fiind sistemul lor de deplasare;

– O nacela transportata ca o remorca poate fi utila pentru calatoriile frecvente, privind lucrari simple cum ar fi iluminatul public sau energia electrica;

– Nacela platforma care este montata pe un utilaj auto este una ce poate fi deplasata oriunde ai nevoie.

Platformele montate pe camion sunt o combinatie intre nacele cu autopropulsie si nacele remorca. Ele sunt alcatuite din trei parti: platforma de lucru, structura extensibila si sasiu.

Nacela are diferite metode de elevatie: articulate, telescopice, articulate telescopic, foarfeca. Structura cu autopropulsie poate ridica nacela de lucru si se poate face prin diferite metode. Nacela articulata si telescopica se poate inalta cel mai mult. Acestea sunt, prin urmare, utile pentru lucrul la inaltimi inaccesibile prin alte metode. Pilonii verticali si foarfeca aeriana sunt cei care ridica oamenii pana la locul unde presteaza serviciile.

Nacelele platforme pot fi folosite pentru lucrari de constructii, in realizarea de termoizolatii, toaletari arbori, vopsitorii industriale sau alte lucrari executate la inaltime.

Avantajul utilizarii unei nacele platforme este unul important. Cu ajutorul acestui utilaj poti executa lucrari la inaltime fara Accept Software iti pune la dispozitie nacele platforme 1a mai fi necesara amplasarea de schele, ce se realizeaza intr-un timp mai indelungat si necesita masuri speciale de siguranta. O nacela platforma este mult mai usor de reamplasat intr-o noua pozitie de lucru, intr-un timp scurt, fara masuri suplimentare de asigurare. Mobilitatea acestor echipamente le face utilajul ideal pentru lucru la inaltime, in locuri greu accesibile, si pentrui lucrari de scurta durata.

Firma Accept Software din Radauti te ajuta cand ai nevoie si esti in situatii grele in care trebuie sa executi lucrari la inaltime. Nacelele platforme oferite de aceasta firma pot ajunge pana la 22 de metri inaltime, ajutandu-te sa executi o gama larga de lucrari.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege nacele platforme de la Accept Software. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma, produsele si serviciile Accept Software? Pentru detalii, suna la numarul 0230-566.313, 0230-521.738 si 0744-544.234 sau trimite un e-mail pe adresa office@acceptsoftware.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.