7 modele de atv-uri de la Bemiro Mania

ATV-uri nu este decat o prescurtare ce vine de la All Terrain Vehicle. Un ATV este un vehicul offroad prevazut cu mai mult de 2 roti si este foarte iubit de catre pasionatii de senzatii tari, de drumetii montane si de intreceri sportive.

Daca-ti place sa simti ca traiesti, sa simti adrenalina prin toti porii, un ATV iti va da aventura din plin purtandu-te prin locuri mai putin umblate, drumuri de munte, accidentate si oferindu-ti bucurii aseamanatoare cu bungee-jumping-ul sau saritul cu parasuta.

Clasificare ATV-uri

 

7 modele de atv-uri de la Bemiro ManiaDaca te intrebi cine a scos pe piata primul ATV din lume, afla ca Honda – o multinationala din Japonia – are acest merit. Primul ATV avea 3 roti, pentru ca mai apoi sa apara primul ATV pe 4 roti scos pe piata de catre celebra marca Suzuki.

Deoarece un ATV pe 4 roti este mai sigur pentru conducatori si mai confortabil, s-a decis sa se comercializeze doar ATV-uri pe 4 roti si chiar sa se ofere traininguri pentru posesori, desigur gratuite.

Unde se utilizeaza ATV-urile? In primul rand pentru recreatie. Toata lumea le cunoaste, in special daca mergi la munte gasesti astfel de vehicule pentru distractie si adrenalina. Apoi, sa nu uitam ca un ATV se poate folosi cu succes si pentru vanatoare, pentru agricultura si, desigur, pentru turism.

De cate feluri sunt ATV-urile? Acestea se impart in 3 mari categorii, dupa cum urmeaza:

1. ATV-uri sportive;

2. ATV-uri utilitare;

3. Quaduri. Acestea au tractiunea 2X4 si se utilizeaza in special pentru diverse competitii. Desi sunt foarte asemanatoare cu ATV-urile, quadurile sunt special concepute pentru piste si intrecerile sportive, pe cand ATV-urile se “simt” bine in natura.

Avantajul unui ATV il reprezinta faptul ca poate patrunde prin locuri in care nici macar un utilaj greu nu are curajul, deoarece sunt astfel concepute si pot face fata cu brio oricarui teren accidentat.

Insa atunci cand vei dori sa-ti cumperi un ATV este bine sa tii seama si de urmatoarele sfaturi:

– citeste cu mare atentie specificatiile pe care le gasesti pe site-urile de specialitate in dreptul fiecarui model;

– citeste chiar si review-urile caci iti vor oferi informatii esentiale despre performantele lor;

– alege intotdeauna un ATV de marca, doar asa esti sigur de calitate;

– cauta informatii pe forumuri de discutii si informeaza-te cu privire la avantajele si dezavantajele fiecarui model in parte;

– gandeste-te exact pentru ce vrei un ATV: pentru drumetii, pentru sport sau pentru alte activitati?

– pune intrebari companiei de la care vrei sa cumperi.

ATV-uri de la Bemiro Mania

 

Daca vrei sa-ti cumperi ATV-uri de calitate la preturi excelente intra si tu pe site-ul Bemiro Mania si bucura-te de diversitate. Acest magazin online iti pune la dispozitie mai multe modele de ATV-uri:

1. ATV50cc. Este vorba despre mini-ATV-uri, deosebit de atractive si puternice;7 modele de atv-uri de la Bemiro Mania1

2. ATV125cc. Hummer, Bemi sau Raptor, ai de unde alege;

3. ATV150cc. In aceasta categorie vei gasi ATV-uri marca Hummer, puternice si calitative;

4. ATV200cc. Un Bemi Grizzly iti surade? Bemiro Mania iti ofera reduceri substantiale!

5. ATV250cc. BS, Bemi sau CVT sunt marci cunoscute pentru acest model;

6. ATV300cc. Preturi bune si marci deosebite numai de la Bemiro Mania;

7. ATV400cc. Vorbim despre modele 4X4 omologate.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege atv-uri de la Bemiro Mania. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Bemiro Mania? Pentru detalii, suna la numarul 0740-896.000 sau trimite un e-mail pe adresa bemiromania@yahoo.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.