3 situatii in care trebuie sa inchiriezi o autoutilitara – InchirieriCamionete.ro

shutterstock_92132746-2804282_330x220Fiecare dintre noi ajunge la un moment dat in situatia in care este nevoit sa mute dintr-o locatie in alta obiecte ce au o masa mare, operatiune care nu poate fi realizata cu ajutorul autoturismului propriu. In acel moment, cea mai la indemana solutie este inchirierea unui vehicul incapator si rezistent. De ce sa nu inchiriezi o autoutilitara? Autoutilitarele iti pot fi de ajutor in mai multe cazuri, dupa cum iti vom prezenta mai jos. Una dintre firmele care iti vine in ajutor, oferindu-ti astfel de servicii este InchirieriCamionete.ro.

Transport mobila

Ai decis ca este timpul sa te muti intr-o locuinta mai incapatoare, insa mobilierul pe care il detii nu poate fi transportat cu masina mica? In cazul in care nu ai indeajuns de multe piese de mobilier pentru a inchiria un camion destinat mutarilor, iti recomandam inchirierea unei autoutilitare.

Autoutilitarele puse la dispozitie de catre firma InchirieriCamionete.ro sunt marca Ford Transit, cu gabarit de 3.5 tone si volum de 20 mc. Mai mult decat atat, aceste autovehicule nu au interdictie in niciun tip de spatiu, astfel incat mobila iti poate fi livrata din fata locuintei vechi pana in fata celei noi. In plus, inchirierea unei autoutilitare este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar decat inchirierea unui vehicul cu gabarit mai mare; preturile sunt cuprinse intre 70 de euro si 80 d euro pe zi, in functie de durata de timp in care doresti sa inchiriezi autoutilitara.

Transport marfa

Cu totii stim cum este in cazul firmelor ce sunt la inceput: abia ai inceput sa receptionezi comenzi, nu te-ai asteptat sa iti fie cerute transporturi in afara localitatii inca si, prin urmare, nu ai la dispozitie nici un vehicul corespunzator, nici un sofer capabil. Cu toate acestea, nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi!

InchirieriCamionete.ro iti pune la dispozitie autoutilitare cu tot cu sofer, astfel incat sa ai la dispozitie o persoana capabila care sa cunoasca orice ruta pe teritoriul tarii noastre dar si in afara acesteia, pentru ca marfurile promise sa ajunga la destinatie la termenul promis colaboratorilor sau clientilor tai. Mai mult decat atat, autoutilitarele noastre pot fi echipate conform necesitatilor tale: de exemplu, in cazul in care doresti sa transporti marfuri congelate, iti vom pune la dispozitie o autoutilitara cu sistem de reglare a temperaturii. In plus, toate autoutilitarele noastre sunt dotate cu lift in spate, pentru a asigura o manevrare mai usoara a produselor.

Transport international

Indiferent de produsele pe care le doresti transportate in afara tarii noastre, utilizarea masinii de firma sau chiar a masinii personale nu este o varianta prea avantajoasa. InchirieriCamionete.ro inchiriaza autoutilitare si pentru transport international, punandu-ti la dispozitie soferi experimentati, care cunosc rutele internationale si sunt obisnuiti cu drumurile lungi.

Alege cea mai buna metoda de transport a mobilei, a obiectelor fragile sau a marfurilor prin inchirierea autoutilitarelor oferite de InchirieriCamionete.ro! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a inchiria o autoutilitara, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos.

Inchiriericamionete.ro, date de contact:

Telefon fix: 031-8017334

Telefoane mobile:

0722- 608669

0745-281829

0765-316460

Adresa de e-mail: info@inchiriericamionete.ro