10 motive pentru care si tu ar trebui sa alegi monitoare auto Alpine

Cauti monitoare auto Alpine pentru masina ta? De acum incolo, la drum lung, timpul va trece mult mai usor cu ajutorul acestor echipamente. In special copiii vor fi incantati sa-si poata urmari desenele animat preferat chiar si in masina.

De unde poti achizitiona aceste monitoare? De la Auto Sound, o companie care prin intermediul magazinului sau online iti propune mai multe modele de monitoare auto marca Alpine. Intra online pe Auto-sound.ro si alege ce ti se potriveste.

Monitoare auto Alpine – putina istorie

 

10 motive pentru care si tu ar trebui sa alegi monitoare auto Alpine1. De ce sa achizitionezi si tu monitoare auto Alpine pentru masina ta? Deorece, in primul rand, Alpine a fost un renumit producator francez de automobile de curse si automobile sportive ce foloseau motoarele Renault. Jean Rédélé, fondatorul Alpine, a cunoscut succesul imediat dupa Al Doilea Razboi Mondial prin producerea de automobile frantuzesti de calitate. In anul 1973 Alpine a fost cumparata de catre Renault. De-a lungul anilor modelele de autoturisme au evoluat pentru ca in prezent Mégane Renault Sport si Clio Renault Sport sa fie 2 modele produse chiar in vechea fabrica Alpine cumparata in anii ’70 de catre Renault.

Si pentru ca Renault si-a dorit tot mai mult sa evolueze a scos pe piata si renumitele monitoare auto Alpine, de o calitate de exceptie ce-ti ofera confort in timpul calatoriei;

2. Alpine iti pune la dispozitie modele dintre cele mai diverse de monitoare auto dintre care poti alege dupa bunul tau plac. Sa amintim de modelele TME-M740BT, TMX-310U si PKG-2100P, adevarate creatii ale tehnologiei moderne;

3. Dispay-ul acestor monitoare prezinta calitate ridicata fiind dotat si cu senzori de presiune. In acest caz are vizibilitate excelenta si nu este influentata deloc de unghiul din care privesti;

4. Poti comanda monitoare mobile, portabile, pe care le poti lua oricand cu tine;

5. Se monteaza usor si se intrebuinteaza si mai usor;

6. Pot avea in componenta si tehnologia Bluetooth, aceste monitoare putand fi folosite chiar si ca telefoane mobile;

7. Se pot monta in plafonul masinii sau in tetiere;

8. Au garantie mare;

9. Pot fi controlate de la distanta, fara fir;

10. Le poti utiliza pentru vizionarea de filme, videoclipuri sau pentru muzica. Vin adesea dotate si cu casti si lampe incorporate pentru utilizare cat mai facila.

De unde pot cumpara monitoare auto Alpine?

 

Monitoare auto Alpine sunt produse de top, echipamente cu care si tu ar trebui sa-ti dotezi masina pentru ca la drum lung pasagerii sa se bucure de confort maxim.

De unde poti cumpara si tu astfel de monitoare? Online, de pe Auto-sound.ro, un magazin virtual ce-ti propune 3 modele de astfel de monitoare auto cu caracteristici diferite si preturi bune. Comanda se face online, rapid si foarte simplu, fara alti intermediari sau batai de cap. Pentru fiecare produs cumparat te vei bucura si de garantie, iar in unele cazuri – in functie de modelul ales – chiar si de transport gratuit. Important este faptul ca manevrarea e usoara, la fel si montajul si vin la pachet si cu alte functii incorporate astfel incat sa-ti faca viata mai usoara.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege monitoare auto Alpine de la Auto Sound. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Auto Sound? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-393.046 sau trimite un e-mail pe adresa office@auto-sound.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.